-->

Sebelah Sayap

Monday, 28 January 2013

SMS Dari Ustaz Nasha.


Walaupun secara rasmi Ustaz Nasha belom lagi menerima apa-apa surat daripada Parti Ajaran Sesat tuh. Tapi Ustaz Nasha mempunyai pendirian yang mapan sama seperti Dr Hasan Ali. Walau tidak berpaksikan PAS, perjuangan memperkasakan agama perlu untuk dilakukan. Tidak kira parti mana pon jika peluang untuk berdakwah itu terbuka maka disitulah tempat dia akan berpijak dan terus berdakwah.

Ini adalah sms yang diberikan oleh Ustaz Nasha.
Terima kasih semua rakan rakan saya.Saya menerima ratusan sms,email dan panggilan talipon.Sehingga disaat saya hantar sms ini saya masih belum menerima sebarang surat menyatakan perlucutan jawatan tersebut.

Walau apa pun,perjuangan untuk mendaulatkan Islam mesti diteruskan,berjawatan atau tidak. Jawatan tersebut adalah lantikan Parti, bukan pilihan saya, jika Parti ambil kembali jawatan itu, itu adalah hak Parti.

Cuma setakat ini saya hanya tahu tentang pemecatan tersebut melalui media dan tidak melalui saluran rasmi Parti.Berorganisasi hanya lah wadah tetapi berpegang pada prinsip adalah satu tuntutan. Saya akan terus berikan sumbangan terbaik kepada mana mana pihak yang ingin mendaulatkan Islam.

Dah Singgah Komen Sikit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...