-->

Sebelah Sayap

Thursday, 3 May 2012

Khalid Ismath Buat Hal lagi. @PDRMsia

Khalid Ismath, tidak seindah nama. Pejuang tegar syiah nie telah jauh menyimpang dan membuatkan ramai yang berkata-kata mengenainya. mat mengandaikan si Khalid Syiah nie tidak faham erti perjuangan yang dibawa. mat melihat si Khalid Syiah nie sebenarnya terbawak-bawak ideologi ahli keluarga yang merupakan bekas MAJLIS TERTINGGI UMNO SELANGOR yang kini menyertai PAS.

Perjuangan yang dibawa oleh Si Khalid Syiah nie sebenarnya adalah tidak kemana, dia hanya berani berkata sehinggakan boleh menggegarkan satu dunia. Si Khalid Syiah nie telah buat statement baru dalam status baru facebooknya..


mat nak bawak naik beberapa persoalan berikutan status yang naik nie..
  • teruk sangatkah mak si Khalid Syaih nie kene tibai ( bukan Tolak Individu Bernama Anuar Ibrahim )
  • dimana bukti yang menunjukkan mak si Khalid Syiah nie kene tibai.. yang ada cume..


  • adakah si Khalid Syiah nie berada di tempat kejadian??
mat ada baca blog kepunyaan Syiah tegar nie, dia menabur fitnah kepada anggota POLIS. mat ambil sedikit petikan dari blog si Syiah nie..

ketika ibu dan kakak saya melafaz-lafaz kalimah Allah dan Muhammad di ambulan, polis-polis itu menghina kalimah Allah dan Muhammad serta mengejek dan mencarut kalimah itu. ini diceritakan sendiri oleh kakak saya ketika mahu masuk ke ambulan dan staf ambulan itu pun menggeleng kepala melihat polis yang sedemikian rupa. 
bukan sekadar tue, dia melemparkan tuduhan tanpa sebarang bukti yang kukuh..hanya sekadar penulisan.
ibu ku yang teruk dipijak dan dibelasah oleh pasukan polis. wanita berusia 50 tahun ini dipijak dengan but2 keras sehingga rosak usus.  
ape laa nak jadi dengan si Khalid Syiah nie..sedih betol laa mat dengan manusia macam nie..mat nampak sekarang nie seperti Si Khalid Syiah nie sedang dipergunakan sepenuhnya oleh Pakatan Rakyat untuk meraih undi orang muda. mat juga melihat dengan kehadiran si Khalid Syiah nie menunjukkan PAS menerima dan membenarkan kewujudan Syiah di Malaysia.

P/S: Agak-agak laa khalid ismath, anak polis dekat malaysia nie bukan 10 orang je. banyak!! cube bayang semua anak polis nie ludah kau!! xyah mandi seminggu kot!!

Dah Singgah Komen Sikit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...