-->

Sebelah Sayap

Monday, 19 November 2012

UMNO Murtad-Nik Aziz

Selepas adiknya mendoakan kehancuran BN ,si abangnya yang makam lebih tinggi telah mengeluarkan fatwa bahawa lebih 2 juta ahli Umno Melayu Islam dan melayu Islam yang mengundi BN adalah murtad.

Sejak dari dulu lagi inilah yang didakwahkan oleh khawarij PAS,sebab itulah ada yang bercerai berai..ada yang bersolat 2 imam hingga ada yang tidak makan sembelihan orang Umno.

Pemegang kunci syurga khawarij bermulut longkang memerangkap politic animal ini telah membuktikan beliaulah penentu dosa pahala.. syurga neraka umat Islam.


Tak guna anda berpegang kepada rukum Islam dan rukum Iman selagi tak isi borang PAS.. ADA FAHAM KAH!?

Pisau masih ingat bagaimana kalangan pengikut khawarij PAS pernah berkata jangan kata sebarangan kepada si tua kutuk ini nanti di padang masyar tak dapat syafaat tok guru.. Nah sekarang Pisau nak lihat berapa ramai yang tak dapat syafaat tok guru haram jadah nih....Kalau korang sanggup tak dapat syafaat tok guru seperti khawarij kata..Cubalah...

Kota Bharu: Mursyidul Am PAS, Datuk Nik Aziz Nik Mat hari ini menggelarkan Umno sebagai murtad dan berkata PAS bertindak betul dengan mengadakan sembahyang hajat, mendoakan bala Allah untuk menghancurkan parti pemerintah itu.

“Bila Umno buang Islam, maka Umno agama apa? Saya ulang lagi sekali, bila Umno tolak Islam dalam dasar hidup dia, maka agama apa yang Umno pakai? Bila Umno tolak Islam dalam dasar parti dia, maka Umno sama ada Kristian kah, Buddha kah atau tidak ada agama?. 
“Timbul masalah murtad...orang Melayu murtad ini kerana orang Melayu sendiri memperlekeh Islam...Umno menolak Islam, maka nampak dia memperlekehkan Islam,” kata Nik Aziz pada sidang media selepas muktamar PAS. 
“(Jadi) tak salah lah,” kata beliau apabila ditanya sama ada bersetuju dengan sembahyang hajat yang dipimpin oleh adiknya, Nik Razi Nik Mat memohon bala Allah bagi menghancurkan Umno dan Barisan Nasional.

Nik Aziz mendakwa Umno menolak Islam dan justeru PAS berhak untuk mengadakan sembahyang hajat sedemikian. 
“Bila Umno tolak Islam, tak kan nak biar?,” kata beliau. 
Sumber: Antara Pos


SUMBER: PISAU.NET

Dah Singgah Komen Sikit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...