-->

Sebelah Sayap

Friday, 1 February 2013

"Selangor Maju Jaya Bersama Rumah Urut"


Tahniah diucapkan kepada pemimpin-pemimpin kerajaan Negeri Selangor yang telah membangunkan negeri tersebut dengan pesatnya. Pada pandangan aku slogan yang sesuai di berikan kepada negeri Selangor ialah "Selangor Maju Jaya Bersama Rumah Urut"....

Pena dari tanah melayu - Susah untuk aku percaya apa yang aku lihat dalam gambar itu adalah pelacur yang sarangnya terletak dikampung halamanku sendiri di Kuala Selangor. Video ini yang diambil oleh MKL-Crimedesk-D7SGNews pada 24 Oktober 2012 telah membongkar jenayah atau aktiviti pelacuran yang berlaku di sana.Video URL: http://www.youtube.com/watch?v=3ioUBwXz_-c&feature=player_embeddedSebenarnya itu hanyalah sebahagian daripada aktiviti tesembunyi yang berlaku di Kuala Selangor tetapi aktiviti sebenar yang berlaku didepan mata masih banyak dan tidak diambil peduli terutamanya oleh pemerintah kawasan itu sendiri yang diberi mandat oleh rakyat Kuala Selangor iaitu YB Dr Dzulkifli Ahmad sebagai Ahli Parlimen Kuala Selangor.

YB Dr Dzul pernah memberitahu aku bahawa ini semua bukan tugas atau kerjanya sebagai Ahli Parlimen tetapi aku tetap bertegas mengatakan dia ada hubung kait dan ada kuasa untuk menghalang aktiviti itu dari terus berlaku dan bertambah. Pada tengah tahun lepas sahaja aku berjaya merakamkan 7 buah rumah urut yang baru dibuka disekeliling pejabat Pusat Khidmat Rakyatnya dan sebagai Wakil Rakyat dan Pakar Strategi Parti Paling Islam Dalam Dunia apakah tindakan beliau untuk menangani masalah tersebut.

Korang baca lagi pendedahan dekat SINI.


Dah Singgah Komen Sikit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...